ZDRAVSTVENE TEŽAVE - pomagajmo si... Seznam forumov ZDRAVSTVENE TEŽAVE - pomagajmo si...
ZD. FORUM
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




Moške erogene cone

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    ZDRAVSTVENE TEŽAVE - pomagajmo si... Seznam forumov -> Ljubezen / spolnost / kontracepcija / težave /
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Ally
Gost





PrispevekObjavljeno: 09 Dec 2008 14:54    Naslov sporočila: Moške erogene cone Odgovori s citatom

Ušesa in sence:

Živci v ušesni votlini in na koži senc so neposredno povezani s spolnimi organi. Moški uživajo, ko jim partnerica poljublja ušesa, še več, vzburi jih že samo njeno dihanje in šepetanje. Nežno masiranje na tem področju glave iz njega naredi žival.


Lasje:

so prav tako predmet, ki povzroča moško vzburjenost, še posebno lasje na temenu vrata in predelu nad ušesi. Najboljša pot božanja se začne pri ušesu, nadaljuje preko vratu do ramen. Pri moškem bo izzvali nežno kurjo polt.


Ustnice:

Niso ustvarjene samo za poljubljanje, temveč tudi za božanje, ljubkovanje, grickanje… To je zagotovo najvarnejši del predigre, ki je všeč moškim.


Bradavice na prsih:

Delijo moške v dve skupini. Prva je na dotik bradavice občutljiva skoraj kot ženske, pri katerih je to ena najbolj erogenih con. V drugo skupino spadajo tisti, ki menijo da je to zaradi ščemenja neugodno. Vseeno pregovorite moškega in mu recite naj se prepusti toku in poskusi.


Notranja stran roke:

Ima kot otrok, neobičajno gladko in nežno kožo. Mnogi moški niti ne vedo, da se tu nahajajo erogene cone, zato se izplača potruditi!


Trebuh:

Je najobčutljivejši v predelu izpod popka. Vsako dotikanje z usti, jezikom ali prsti, v moškem budi potrebo in tedaj običajno začnejo glasno uživati. Z drugimi besedami, predejo kot mucki.


Spolovilo in mošnji:

Oziroma vse v premeru dvajsetih centimetrov je center njegovega zadovoljstva. Nič ni preveč, nič ni pregrešno!


Bedra:

So enako občutljive kot roke. Vseeno so za božanje najobčutljivejša področja od kolena navzgor, vsekakor proti moškem ponosu.
Nazaj na vrh
marjan
Administrator


Pridružen/-a: 01.02. 2007, 13:13
Prispevkov: 4470
Kraj: Slovenija

PrispevekObjavljeno: 01 Maj 2009 08:54    Naslov sporočila: Moške erogene cone in ženske Odgovori s citatom

Moške erogene cone

1. Penis in mednožje
Moški ne marajo zavlačevanja (predigre), zato bi najraje kar takoj prešli k bistvu – penisu. Pri igranju s penisom pozabite na mošnjička. Zelo občutljiv je tudi del med testisi in anusom.

2. Vrat
Božajte, ljubkujte ga z usti in jezikom.

3. Lasje in glava
Na glavi so številni živčni končiči. Te lahko pri predigri zelo dobro izkoristite. Pobožajte ga po laseh, s prsti masirajte lasišče in poljubljate ga po temenu.

4. Ušesa
Zelo, zelo erogena cona. Uporabite vaš jezik. Malce mu posesajte ušesni mešiček, nato mu z jezikom zaokrožite po in v ušesu. Zelo velik učinek na moško erekcijo imajo že besede.

5. Bradavičke
Draženje bradavičk - ene moške sesanje na tem mestu katapultira v sedma nebesa.

6. Prsti
Občutljivost prstov nekaterih moških je primerljiva z občutljivostjo njegovega penisa.

7. Anus
Anus je v bistvu toča G vsakega moškega (vendar si nekateri tega nočejo priznati). Naj vam partnerka s prstom poboža rob anusa in spoznali boste, da je to bližnjica k orgazmu.

8. Hrbet
S prsti, dlanjo, ustnicami ali jezikom ga ljubkujte po celem hrbtu.


Ženske erogene cone

1. Ustnice
Ustnice so najbolj erogeni del ženske. Če znate delati z njenimi ustnicami, ste jo osvojili. Pri draženju uporabiti jezik in zobe. Narahlo jih masirajte z jezikom, grizljajte in poljubljajte jih. Tudi med seksom ne pozabite na poljube, da se vam partnerica ne bo prehitro ohladila.

2. Mednožje
Premočno in prepovršno draženje mednožja je moteče, zato previdno. Kar pričakujete od žensk, morate biti pripravljeni storiti tudi sami. Torej, odpravite se v njeno mednožje in uporabite jezik.

3. Prsi
Je zelo občutljiv del in zato spadajo med najbolj erogene cone. Moški se večinoma osredotočijo le na bradavice, kar je napaka. Posvetiti se je treba celotnemu predelu - božajte, sesajte, stiskajte, vse, kar vam pade na misel. Pri tem pa ne pozabite biti nežni.

4. Zapestje
Ženske vzburi poljubljanje zapestja. Ko se boste naslednjič pustili prepričati v predigro, začnite pri zapestju. S to pozornostjo jo boste presenetili, nato pa vas bo presenetila ona.

5. Stopala
Nekatere predstavnice nežnejšega spola uživajo v masaži nog.

6. Ušesa
Ne pihajte ji v uho, temveč ga grizljate, sesajte ali poljubljajte.

7. Tilnik
Ta del telesa ljubkujte s poljubi. Uporabljajte tudi roke. Narahlo dvignite njene lase in se z ustnicami približajte vratu. Nežno jo ugriznite in potegnite za lase. Tako ji boste dali vedeti, kako močno si jo želite.

8. Ritka
Mnogo žensk uživa v nežnem 'spankingu' in rahlem ščipanju ritnic. Nekatere vas bodo pozvale k še bolj aktivnemu udejstvovanju, kot na primer lizanju in sesanju zadnjice ali celo k penetraciji.

9. Kolena
Ne božajte le prednje strani kolena, temveč tudi njegovo zadnjo stran. Biti morate zelo nežni, če ne, boste zatrli vse iskrice strasti.

10. Notranjost stegen
Na notranjosti stegen se nahajajo številni živčni končiči, zato je ta del še posebej občutljiv. Uporabite vaš igrivi jezik in ustnice.


Nikoli ne pozabite, da je vsak moški in vsaka ženska drugačna!
_________________
Lep pozdrav
Marjan
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    ZDRAVSTVENE TEŽAVE - pomagajmo si... Seznam forumov -> Ljubezen / spolnost / kontracepcija / težave / Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Da, lahko dodajaš nove teme v tem forumu
Da, lahko odgovarjaš na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group